Pyydä tarjous

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Yhteystiedot

Nimi
Osoite
Puhelin
Sähköposti

Kohteen tiedot

Katuosoite
Postinumero
Paikkakunta
Rakennustyyppi
Eristystapa
Rakennusvuosi
Yläpohjan pinta-ala on yleensä sama, kuin asunnon lattia-ala tai kaksikerroksisissa asunnoissa noin puolet siitä.
Uudisrakentamisessa vaadittu eristyspaksuus lämpimissä rakennuksissa on 420-450 mm, jos rakenteessa ei ole muuta eristettä. Lisäeristyksen yhteydessä on edullista puhaltaa eristepaksuus vastaamaan uudisrakentamisen tasoa, jos tämä saadaan tuuletuksen estymättä tilaan mahtumaan.

Muut tiedot

Anna toivottu asennusajankohta esim. viikon tarkkuudella ”viikko 44” tai mistä päivästä eteenpäin kohde on puhallettavissa. Lopullinen työn suoritusaika sovitaan erikseen urakoitsijan kanssa ja saat siitä tilausvahvistuksen.
Tähän voit kirjoittaa omasta mielestäsi oleellista lisätietoa kohteesta. Puhallusurakoitsija ottaa sinuun joka tapauksessa yhteyttä ja selvittää tarpeelliset asiat tarjouksen antamiseksi.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Käy ottamassa kuva / muutamia kuvia yläpohjasta jos mahdollista. Lähettämällä kuvat sinuun yhteydessä oleville urakoitsijoille helpotat heitä arvioimaan kohteen toteutettavuutta / vaikeusastetta ja antamaan mahdollisimman edullisen tarjouksen. Kuvia ei liitetä tähän tarjouspyyntöön vaan vasta sinuun yhteyttä ottaville urakoitsijoille sähköpostilla.

Lähettämällä tarjouspyynnön hyväksyt samalla tietosuojalausekkeemme mukaisen henkilötietojen käytön.